Preguntes freqüents

Inici >

Preguntes freqüents

Acerca del servicio

Quina és la duració del vol?

El vol té una duració aproximada d’1 hora, però pot variar depenent de les condicions meteorològiques i de la zona de vol. L’activitat completa (muntatge, vol, etc.) té una duració aproximada de 5 hores.

No deu fer molt de fred allí dalt?

Durant un vol en globus no fa més fred que durant un passeig pel camp a primera hora del matí. S’aconsella anar vestit amb la roba habitual per a l’època de l’any i calçat còmode, així com una gorra.

A l’estiu recomanem una gorra per a protegir el cap del sol i de la calor que desprén el cremador del globus i crema solar.

A l’hivern la temperatura a primera hora del matí és baixa per la qual cosa recomanem calcetins grossos, jaqueta, guants i gorro.

Per què és necessari començar tan matí l'activitat?

Per motius tècnics, és molt important començar a primera hora del matí, perquè és quan el vent està més calmat i l’atmosfera més estable; per això es requerix ser puntual.

Com he de reservar el meu viatge en globus?

Si ja t’has decidit a gaudir d’aquesta experiència, pots fer una ullada al nostre catàleg i triar l’opció que millor s’adapte a les teues necessitats.
Accedix a la secció “Tiquets” de la pàgina i seguix les instruccions, en tan sols 3 senzills passos ja ho tindràs!

Si et queda algun dubte abans de realitzar la reserva, no et preocupes, escriu-nos a totglobo@totglobo.com i t’ajudarem encantats.

Què passa si fa mal oratge?

La meteorología es muy importante para esta actividad, es por ello que estaremos en contacto los días previos a la actividad, con tal de hacer un seguimiento de la previsión meteorológica.

La meteorologia és molt important per a aquesta activitat, és per això que hi estarem en contacte els dies previs, per tal de fer un seguiment de la previsió meteorològica.

Si el dia anterior al vol la previsió és molt roïna, procedirem a la cancel·lació del vol, i podràs canviar-ne la data.

També pot ocórrer que la previsió siga bona i el mateix matí les condicions no ho siguen tant com per a poder volar; en aquest cas el pilot també pot decidir cancel·lar el vol i quedarà ajornat per a un altre dia.

En cap cas açò suposarà un cost per al client.

Volar en globus és segur?

Vos animem a gaudir d’aquesta fantàstica experiència, però al mateix temps a informar-vos bé sobre l’activitat que realitzareu i sobretot que no estalvieu en seguretat.

TOTGLOBO és una companyia aèria que realitza vols comercials en globus aerostàtic amb passatgers des del 1998. En aquests 18 anys hem volat milers de clients sense haver de lamentar cap accident.

Tota la nostra flota és revisada periòdicament per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

Els nostres pilots i globus estan en possessió dels títols, llicències i assegurances corresponents per a realitzar aquests tipus de vols amb totes les garanties, d’acord amb el que establix a aquest efecte la Llei 48/1960 de 21 de juliol sobre navegació aèria, el Reial Decret 37/2001 i els Reglaments (CE) núm. 889/2002 i 2027/97 sobre Responsabilitat Civil de les Companyies Aèries en cas d’accident, així com el Reglament C.E. 785/04 de 21 d’abril sobre els requisits d’assegurança de les Companyies i Operadors Aeris.

Tota aquesta documentació està a disposició dels nostres clients. nuestros clientes.

Hi ha límits d'edat per a volar en globus?

Legalment no està contemplat, però nosaltres aconsellem una edat mínima de 5 anys per als xiquets i no posem edat màxima per a les persones majors. És una activitat molt tranquil·la i segura.

A quina altitud volarem? On aterrarem?

L’altura màxima la determinaran la zona de vol i els vents que tinguem cada moment.

L’itinerari del vol és sempre diferent, ja que és el vent el que ens dirigix. Aquest és precisament l’encant del vol en globus, deixar-se dur; i és per això que cada itinerari és únic.
Com que podem controlar l’altura, buscarem en cada moment els millors corrents de vent.

Puc volar en globus si estic embarassada?

No realitzem vols amb dones embarassades per motius de seguretat. Això no suposa que es perda el viatge en globus una vegada contractat el servei, ja que els tiquets de vol no tenen caducitat, perquè puguen gaudir d’aquesta increïble experiència més endavant: tal vegada amb tota la família!!

Volant des de  1998
Autoritzats per AESA
Tiquets amb data oberta
Per a tots els públics