Els nostres vols en globus

Vols sentir la llibertat de fluir amb el vent?

Inici >

Els nostres vols

Què et proposem amb els nostres vols en globus

  • Gaudir de la llibertat de volar dins el vent.
  • El relax del silenci.
  • Descobrir altres punts de vista.
  • Fluir amb el vent.
  • Una matinada inoblidable.

Oferim experiències úniques, sensacions diferents i la màxima seguretat en un entorn natural de gran bellesa.

PER QUÈ TRIAR TOTGLOBO PER A VOLAR?

Confiança i Seguretat

Més de 20 anys d’experiència i milers de passatgers que ens avalen. La teva seguretat és el nostre principal objectiu. Som una companyia autoritzada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria. Som una empresa acreditada per la Generalitat Valenciana com a Empresa de Serveis Turístics de la Marca Parcs Naturals.

Disponibilitat i Servei

Pots reservar el teu vol en globus online les 24 hores, per telèfon en el 629 611 889 o bé vindre a la nostra oficina a València.

Regal Flexible

Pots comprar, imprimir i regalar el tiquet a l’instant al portador i amb data oberta. Qui el reba només ha de triar el dia.

El que opinen els que ja han volat

Una vivència molt, molt recomanable.
Va ser una sorpresa per a la meva dona i per a mi quan els nostres fills ens van lliurar els vals per al vol. És un regal que ens fem i que ens veiem tots junts, perquè nosaltres també anem. I així ho fem. Estuvimos tres días a Bocairent, allotjats a la casa rural Veles e Vents regentada per la mateixa empresa. La casa preciosa i el lloc molt típic.
El dia que vam fer el vol sortia perfecte, l'experiència molt, molt interessant, la tripulació absolutament professional i el tracte fenomenal. Al final brindis amb cava i esmorzar al poble. Molt recomanable i molt segur.

Verónica Fuerte

Una experiència meravellosa. Siempre vaig tenir l'il·lusió de pujar a un globus, i si era compartit amb persones estimades, molt millor. Vam eixir des de Biar, que va ser una sorpresa per a mi, gaudint d'una panoràmica fantàstica i inolvidable al passar per sobre del castell i del casc antic . Moltes emocions i la tranquil·litat d'un vol realitzat magníficament per Raúl com a pilot. Tot l'equip de Tot- Globo ens va captivar. Gràcies de tot cor.Un dia estupendo !!!!! Recomano a tot el món! VOS ENCANTARÁ ¡¡

Paco Rico

El viatge va ser molt suau, el dia molt bo i la tripulació súper professional. És veritat que a 2.000 metres tenia un poc de vertigen i no podia mirar per la meva banda de la cistella, però tot i així, ara tornaria a pujar sense pensar-ho dues vegades. Ho dic, per repetir! A més, van fer un munt de fotos, ens van convidar a menjar i ens van explicar un munt d'anècdotes molt divertides !!

Javier Beltrán
Volant des de  1998
Autoritzats per AESA
Tiquets amb data oberta
Per a tots els públics