Regala un vol en globus amb data oberta

 

Aniversari amb globus

 

Vols d'incentius en globus per a empreses

 

Descobreix l'experiència de volar en globus

1
1

Regala experiencias únicas en globo

Fem realitat

el somni de volar

Regalar un vol en globus és regalar llibertat, diversió, serenitat i relax a plena Natura. Si busques un regal original ja l’has trobat: Volar en globus a una experiència que mai oblidarà aquesta persona tan especial per a tu.

Troba el teu vol en globus ideal i realitza la comanda i, si vols, pots personalitzar una targeta regal amb el text que prefereixis. Podràs imprimir els tiquets a casa o rebre per correu postal la targeta personalitzada en una bonica caixa. O si ho prefereixes, podem enviar-la directament a la persona que rep el regal perquè triï quan i on desitja volar en globus.

El que opinen de nosaltres

Fantàstic vol en globus
Molt satisfets de l'experiència de volar en globus amb Totglogo de Bocairent. Des del començament tot va ser atencions. En el vol se sent una gran tranquilitat i, alhora, la seguretat, es nota la gran experiència d'aquesta companyia. L'aterratge fantàstic, va ser un viatge extraordinari. Després de l'anecdòtic propi de les sensacions de les 4 parelles que viatgem al mateix globus, trasllat a un restaurant a repostar forces, tot això inclòs en el vol. Gràcies Totglobo per tan magnífic dia.

Rosa Tarrega

Va ser increible, li vaig regalar el viatge en el 50 aniversari al meu marit i ha estat una experiència inolvidable. El meu marit es mareja i tenia dubtes però va ser magnífic, no es nota gens l'altura i ens va agradar molt, va ser un viatge genial, per a repetir ,,,,

Paqui Tortosa

El viatge va ser molt suau, el dia molt bo i la tripulació súper professional. És veritat que a 2.000 metres tenia un poc de vertigen i no podia mirar per la meva banda de la cistella, però tot i així, ara tornaria a pujar sense pensar-ho dues vegades. Ho dic, per repetir! A més, van fer un munt de fotos, ens van convidar a menjar i ens van explicar un munt d'anècdotes molt divertides !!

Javi Fernández

Volar en globus és una experiència diferent, un moment especial per a gaudir de la llibertat de fluir dins el vent.
Un passeig en globus és una activitat per descobrir nous punts de vista. Un vol en globus és una aventura per sentir el relax del silenci. Oferim experiències úniques, sensacions diferents i la màxima seguretat en un entorn natural de gran bellesa. Un viatge en globus és una activitat per a totes les edats que es pot compartir amb la teva parella, amb amics, familiars o companys de treball.

TOTGLOBO és una companyia aèria que realitza vols comercials en globus aerostàtic amb passatgers des de l’1998. En aquests 20 anys hem volat a milers de clients sense haver de lamentar cap accident. Som la primera empresa valenciana reconeguda per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria com a companyia de Treballs Aeris en Transport Aeri Comercial amb globus.

La nostra companyia és inspeccionada periòdicament per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria. Els nostres pilots tenen una àmplia experiència i estan habilitats per AESA per fer vols amb passatgers.
Els nostres globus són revisats periòdicament d’acord amb els protocols tècnics i legals exigits per la EuropeanAviation Safety Agency (EASA). Tenim contractat amb el fabricant Ultramagic, la revisió periòdica de la aeronavegabilitat de les nostres aeronaus (CAMO).

Totes les persones que volen en la nostra flota estan sota la cobertura d’una pòlissa d’assegurança contractada amb Allianz, d’acord amb la legislació vigent.

    Volant des de  1998
    Autoritzats per AESA
    Tiquets amb data oberta
    Per a tots els públics