was successfully added to your cart.

Amb este crit tan reconeixible comencen les partides de pilota valenciana. Salvant les distàncies, i pensant com de prop està el Campionat del Món, podem dir que ja va de bo per a nosaltres i que la maquinària s’ha posat en marxa.

L’escenari escollit ha sigut l’edifici del Cub #visitcomarquesvalència , a la Marina de València, on hem presentat la col·laboració establerta amb el Patronat de Turisme de València,a través de la seues marques “València Turisme” i “del Tros al Plat”.

Mitjançant la retolació de tres pancartes incorporades al globus de TOTGLOBO, el nom de València sobrevolarà el cel austríac en el Campionat del Món de globus d’aire calent que acollirà el país centre-europeu   del 18 al 25 d’aquest mes d’agost a la localitat de Groß-Siegharts.

A l’acte hem tingut el plaer de comptar amb l’assistència de la Diputada de Turisme Pilar Moncho, així com la del Director del Patronat de Turisme Evarist Caselles.

Durant l’esdeveniment hem presentat el vídeo de promoció de la participació de l’equip de Totglobo en el Campionat del Món. Ha estat preparat pels companys Jordi de Summit Productions i Javi Cantó de Ópticas Claravisión amb un resultat espectacular!!. Esperem que vos agrade!!

La setmana vos conte com van els últims preparatius!!

Salut i no fotem la Natura!!!


Leave a Reply