was successfully added to your cart.
Sin categorizar

Un Vol per l’Esperança

By abril 23, 2020 No Comments

Un globus aerostàtic sobrevolarà Bocairent i Fontanars dels Alforins per animar el veïnat en temps de confinament.

La quarantena ens manté a casa des de fa més d’un mes i ara que els més menuts podran, amb control i prudència, xafar els carrers,  una iniciativa dels ajuntaments d’estos dos municipis de la Vall d’Albaida permetrà a les xiquetes i xiquets gaudir d’una flamerada d’il.lusió des de les seues finestres i balcons.

El globus  Estel Platejat de TOTGLOBO, amb la decoració de “València Turisme”, sobrevolarà Bocairent i Fontanars dels Alforins amb un missatge de respecte i estima per la natura, en uns moments en què el confinament no es permet gaudir d’ella. S’anima les xiquets i els xiquets a que facen fotos o dibuixos des de les seues finestres i les compartisquen per xarxes socials.

L’únic tripulant serà el pilot i la iniciativa es farà respectant tots els requeriments del decret d’estat d’alarma i amb el vistiplau de les autoritats pertinents. És una activitat de treballs aèris  purament altruista, sense cap remuneració econòmica, i amb l’única finalitat d’animar el veïnat, particularment els més menuts, amb el globus que en estos municipis és ja part del paisatge.

Cadascun dels vols serà retransmés en directe a través de les XXSS per tal que la gent puga vore des d’una altra perspectiva els paratges familiars.

Els vols es faran durant la setmana del 24 d’abril a l’1 de maig, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten i s’anunciarà prèviament a través de les xarxes socials.

La proposta naix dels Ajuntaments de Bocairent i Fontanars, en agraiment a tota la ciutadanía, que de una manera exemplar, s’ha quedat a casa durant este temps, cuidant uns dels altres amb plena conciencia d’estar tots junts en aquest viatge i prioritzant el bé comú.

Quan veieu passar el globus, podeu fer fotos, vídeos, dibuixos, pintures o relats, qualsevol cosa que vos inspire i pujar-ho a les Xarxes Socials amb els hashtags #VolemJunts #Fontanarsmiraalcel #Bocairent_PedraViva o etiquetant a @totglobo.

Sentir l’aire, volar entre els núvols i deixar-se portar pel vent és una sensació màgica i  el globus és un símbol de llibertat amb el que volem obrir una finestra a la Primavera.

#VolemJunts #Fontanarsmiraalcel #Bocairent_PedraViva #ValenciaTurisme #MediterraneoEnVivo #FinestraalaPrimavera


Leave a Reply