was successfully added to your cart.
Competición Globos de Aire Caliente

RUMB AL MUNDIAL D’AUSTRIA 2018

By abril 25, 2018 No Comments

Hola, hui vos escric per a informar-vos que finalment ens hem classificat per al Mundial que se celebrarà a Àustria el proper mes d’agost.
Aquesta serà la segona vegada en què participarem en un Mundial. L’anterior va ser al 2012 a Battle Creek (USA) i l’experiència va resultar molt interessant. En el següent video podeu veure un resum audiovisual del nostre debut.

Des d’aleshores hem continuat participant en distints campionats tant a Espanya com a l’estranger i, com que la il•lusió anava en augment i estàvem una mica cansats de veure com de vegades la falta de material ens impedía poder competir en igualtat de condicions, finalment hem decidit donar un pas endavant amb l’adquisició d’un globus de competició.

Que quina es la diferencia entre un globus “normal” i un de “carreres”? Doncs bàsicament que per la seua especial forma et permet fer les maniobres d’ascens i descens més ràpid, així com evitar desviar-se durant aquestes maniobres de l’objectiu marcat ( sona igual una mica friki però, si vegeu el vídeo que vos he posat abans, observareu com tots els globus que apareixen no són redons si no una mica “apepinats”).

      

Aquest globus li l’hem comprat a un dels millors competidors que hi ha, Uwe Schneider. Resumint el seu extens historial, aquest pilot teutó ha estat 3 vegades campió d’Europa i té també 3 subcampionats del món, entre d’altres reconeixements. Així que espere que quan el nou pilot de l’aeronau s’aproxime a una diana el globus em rectifique ell soletes per fer-ho bé…( diuen que els costums tarden en anar-se’n i aquest globus estava acostumat a clavar totes les dianes… a veure si es nota 🙂

Al mundial formarem part de la Selecció Nacional junt amb el pilot de La Rioja Iván Ayala i el balear Ricardo Aracil, Amb els dos tenim una magnífica relació que esperem ens ajude a aconseguir un bon resultat final.

Ah!! Que se m’oblidava! com totes les aeronaus, aquesta també té nom: Stříbrná hvězda que vol dir “ Estel platejat” . Ací la influencia familiar s’ha notat 🙂

Per últim, voldria dir-vos també que a mesura que s’acoste la data del mundial, vos anirem informant dels preparatius així com de la forma per seguir en directe la competició.

Fins aleshores vos deixem unes fotos del globet nou, enguany que hem fet 20 anys de TOTGLOBO

Salut i no fotem la Natura!!


Leave a Reply