was successfully added to your cart.
Sin categoría

MÉS DE BOCATA QUE DE DÒNUT

By agosto 26, 2017 No Comments

Bon jour des de les terres de l’Anjou!

Com ja apuntava el migdia de dijous, la vesprada es va quedar perfecta per a volar i així ho vam fer. Les proves eren dues dianes i com que bufava en una direcció bastant clara tots els competidors van buscar lloc d’eixida per la mateixa zona ( això vol dir que hi es monta un cacau que pa que…)

I en este punt, vos vull introduir el paper dels altres membres dels equips de competició que són els rescats. Tots els que heu vingut alguna volta a volar sabeu que són imprescindibles per tal d’ajudar a muntar i vindre a arreplegar el globus allà on haja aterrat. Doncs a la competició, a més han de suportar els inconvenients de les esperes, el ritme de dos vols, les cues per entrar als camps i la càrrega de gas, les “enflautaes” dels pilots i algún que altre canvi d’humor en funció de com haja eixit les proves… ara, compartir una setmana amb estos dos fenòmens, és un autèntic plaer!!

10Enguany, a l’equip del South Pyrenees, a més dels clàssics com el Trejo, Toni, Rubén i Alberto tenim el plaer de comptar amb Yudai Fujita (tot un campió del món) a l’equip del Jordi. Yudai es un xic que sempre té un somriure i una resposta positiva a qualsevol de les qüestions que li plantegem, siguen de vents o estratègia. Ara bé, després de tres dies amb ell encara no hem aconseguit que ens diga un no com a resposta a un suggeriment ( i no sabem si es perquè som molt bons o perquè es un aikidoka i prefereix no discutir…) En fi, un tio fantàstic!!9Respecte al vol de la vesprada, fabulós! Vam fer bona cosa de punts que sabem que són importants de cara a amortiguar el colp del vol que no ens isca tant bé.

I eixe vol va arribar ahir al matí… quin desastre!!! Hi havia quatre proves i una d’elles s’anomena “el dònut” i consisteix en vore qui es “menja” més tros ( fer la máxima distancia possible per dintre del mateix). Doncs sembla que estic a règim o que no sóc molt de la bollería perquè mira que he menjat poquet… en fi, que hem baixat a la classificació.

12Per altra banda,  estem contents perquè tant Jordi com Ricardo han aconseguit guanyar cadascun una prova ( i no es gens fàcil…) i Iván encara està en la lluita per entrar al top ten!

Respecte a nosaltres,  quan vam començar els vaig comentar a Raül i a Quique que disposàvem d’un bonus de 5 “ desacatos”, doncs ja l’hem cobert… així que toca afinar!!

Hui més… i esperem que amb millors notícies.

13


Leave a Reply