was successfully added to your cart.
Sin categoría

KAISERLAUTERN!!

By agosto 26, 2017 No Comments

Bon jour!! Açò està quasi acabant-se… i com voreu, queda el millor per al final!!

Però, comencem per on ho vam deixar ahir: sobreposant-se al desastre del dònut…

Deia Robe que ell parlava des de la sabiduria que li donava el fracàs… doncs, no volent ser tant dramàtic sí es cert que haver viscut moments semblants de decepció per un mal vol et fa agafar-teu millor, així que se’n vam anar els tres a dinar a la vora del Loira J

Per la vesprada, l’organització va posar dues dianes, una d’elles als jardins del Chateau de Brissac on milers de persones aclamaven a cadasqun dels globus que aconseguien entrar a la diana!! I com que vaig entrar, vaig tenir el meu moment de gloria!!

DCIM109GOPROTambé vaig aconseguir entrar a l’altra, així que ben contents!! ( de moment, al Campionat he tirat tots els testimonis a les dianes). A l’aterratge vam coincidir al camp amb Iván i l’amic Philippe de Belgica i vam aprofitar per fer intercanvi de licors ( jo li vaig passar Herbero fet per mon pare i ell cervessa de la seua nova cervesseria).

22Este matí, teniem quatre proves més i, si ahir era el dònut avui era la pizza… Esta prova consisteix en tirar dos testimonis a les dos porcions opostes d’un cercle dividit en 4 parts, es a dir, que has de passar pel mig si vols tindre opcions “d’emportar-te una ració”. El punt d’enlairament era com a mínim d’1 km de distancia i hem estat 1 hora per fer-ho ja que hem hagut de rectificar tres vegades, es a dir, pujar dalt per agafar un vent que et dirigeixca correctament i tornar a intentar-ho  ( a la foto podeu vore els tracks de Jordi i meu). Si no tenia dubtes abans, després d’este vol, vos puc dir que el globus es un esport de paciencia… A la segona prova ens ha anat també molt be però, a les altres dos, he errat amb unes coordenades… En fi, a EGB em posarien segurament al Butlletí de les notes un N.M a les proves virtuals…

24Com que durant el campionat, els 4 equips sols ens vegem un ratet abans o després del vol, Rubén va proposar fer un dinaret. Així que hem anat a dinar tota la delegació del South dels Pyrenees altra vegada a la vora del Loira, que ja que estem per açí s’ha d’aprofitar!!

25Després d’una siesta que a estes altures es ja obligatoria, hem anat al briefing on ens han dit que hi hauria una sola prova esta vesprada i que seria “la llebre” ( un globus que fa un vol de 30 minuts i posa la diana allà on aterra) i els “galgos” ( que són tos els competidors que se la volen menjar). Si be, aquesta prova no es molt típica a les competicions, es cert que per al nombrós public que ha vingut a Brissac es un espectacle ja que s’ompli el cel de colors!

I com vos deia al titol d’aquesta crónica, he aconseguit clavar el testimoni al centre de la diana!! A sols 55 cm i ni així he guanyat!! En qualsevol cas, el crit pel walki rememorant al locutor de la RAC quan el vol d’Iniesta a Stamford Bridge s’ha escoltat ben rebé des de baix… A més, quan estavem aterrant Iván ha cridat també “Kaiserlautern!!!” la qual cosa ajuda a que estiga situat al podi a falta del vol de demà…

DCIM109GOPROAixí que ja vegeu… máxima tensió per acabar la competició! A vore si demà va be ( que com deia a la primera crónica, Pedrosa es de diumenges…)

Demà més!!


Leave a Reply