was successfully added to your cart.

G0091004

Avui, com tots els dies sembla, hi havia boira a l’hora prevista del briefing, així que hem rebut un missatge que ens avisava que es faria a les 6:30 hrs. quan hem arribat a l’aeròdrom el panorama era el mateix que ahir, una boira que no es veia ni a 200 metres. El que passa és que sembla que hi comença a haver pressió sobre el director i ens ha fet quedar-nos fins a les 9:00hrs. per allí gelant-nos bona cosa. Finalment s’ha cancel·lat i ens n’hem tornat a l’hotel.

Després de les emocions fortes d’ahir ens ha vingut de perles fer una “siesta del Borrego” abans de dinar, que avui el Jordi s’encarregava de fer. I ens ha preparat una fideuà ben bona. Hem dinat els tres equips a l’habitació de l’equip del Jordi que fa les voltes de menjador i de tant en tant per a dormir.

De vesprada l’oratge  ha millorat molt i ha eixit el sol, així que hem  pogut fer el vol. Han posat tres proves: un vals de tres dianes, una “banana split” i un Fly On.

El primer en eixir ha sigut Jordi que ha fet de llebre… l’assumpte és que no ha estat el seu milllor vol pel que fa a dianes, però ha fet un saltet per un llac amb l’Arnau i han tret bones imatges. Ha acabat el dia 77é.

El segon ha sigut Ivan, que ha tornat a complir com ja ve sent habitual en ell. Ha sigut regular i ha acabat el dia 3er, a tant sols 200 punts del líder.

El tercer ha sigut Ricard, que li ha anat regular. Ha baixat pensant que havia clavat la tercera i ha comés un error en introduir l’alçada… ( com diria Ivan: todos tenemos piojos). Ha acabat el dia 55é.

El quart en eixir ha sigut Carles, que també ha estat regular i li ha permés mantenir-se a prop del 10 primers. Ha acabat el dia el 13é.

L’últim he sigut jo, i no he estat fi en les dos primeres… afortunadament he pogut fer un arreglet en la puntuació mitjana  en l’última prova. He acabat el dia el 36é.

Així que hem tornat a l’hotelet i al menjador de costum hem fet un soparet i unes rises. Com dirien en l’argot futbolístic, la roja es una piña!

Demà més i prou, que s’acaba!!

G0111244 _RCR7346 _RCR7360 G0101204