Granujas a todo ritmo

12 de Septiembre de 2013
_RCR7284

Avui hem començat el dia amb un missatge de l’organització dient-nos que el vol estava cancel·lat, la llàstima és que ja ens havíem dutxat, però no ens ha costat gens tornar-se a clavar al llit i hem dormit unes horetes més.

De matí, amb la resta de membres de “la roja” hem  marxat a un poble veí per fer una mica de turisme i, a la tornada ens hem vist al mig d’un embotellament de trànsit a l’entrada de Wloclawek…els detalls de com hem aconseguit arribar al briefing de la vesprada a temps ho deixarem per contar-ho als col·legues per quan estiguem fent-nos una “relaxing cup of café con leche”   d’açí a uns anys…L’assumpte és que el Jordi i jo hem entrat faltant 20” per tancar la porta. (fin de la cita)

Les proves del vol eren 4, totes elles dianes, sent l’última al mateix aeròdrom.

El primer a eixir ha sigut Jordi, que malauradament s’ha trobat que el vent havia canviat i no ha pogut entrar a cap de les dianes, però que ens ha donat una informació importantíssima per tal que Carles, Iván i jo decidírem eixir d’un altre camp. Ha acabat el dia 71é.

El segon ha estat el Ricard, que com va amb la furgoneta, no tenia temps per desmontar el globo i dur-lo a l’altre camp. Li ha anat malament pel mateix motiu que Jordi. Ha acabat el dia el 45é.

El tercer a eixir ha sigut el Carles, que ha pogut entrar a les tres dianes i sols ha baixat una  posició en la general, va el 13é.

El quart ha sigut Iván , que com a líder de l’equip ha complit els pronòstics i ha fet un vol “collonut” , aconseguint entrar a les 4 dianes i escalant fins la 3ª posició!!!

L’últim he sigut jo, que m’ha anat molt bé , he entrat a les tres dianes aconseguint pujar 20 places a la classificació, acabem el dia 29é.

En fí, bien está lo que bien acaba;  després de l’estrés per arribar al briefing, de montar el globo dos vegades, canviar de camp… aconseguir este resultat ens ha deixat un sabor de boca fabulós. Esperem que demà siga més tranquil però, estic en condicions d’assegurar que demà no hi haurà excursió J

Demà més!

G0060902

G0060908 _RCR7288 _RCR7291 _RCR7310 _RCR7321
Volando desde 1998
Autorizados por AESA
Tickets con fecha abierta
Para todos los públicos

TOTGLOBO

Tel.: 629 611 889

Email: totglobo@totglobo.com

C/ Carlos Cervera, 38

46006 Russafa, València

 

Si quieres venir a la oficina, llámanos antes.

Síguenos en redes

Recomendado en tripadvisor