was successfully added to your cart.
Sin categoría

Cédez le passage

By agosto 24, 2017 No Comments

Bonjour de nou!

5

Ahir per la vesprada vam disfrutar d’un d’eixos ratets que mereixen la pena viure en aquestos campionats, quan al camp d’enlairament comú es posen tots els equips a unflar els globus… el soroll dels ventiladors i dels cremadors de més de 80 aeròstats es brutal! I quan comencen a elevar-se uns damunt dels altres…En fi, que no vaig poder evitar quedar-me un moment contemplant-ho una vegada m’havia elevat.

6

Respecte a les proves, com al primer vol: una malament i altra molt bé! I sobre la segona ve el títol de la crònica. Amb més de 80 globus per l’aire ens trobem al moment decisiu ( maniobra final a 100 metres de la diana) Ricardo i jo …en fí, no ho vaig poder evitar i sentint-ho molt li “vaig demanar pas” per clavar la diana!! Per acabar, afortunadament, la càrrega de gas va ser àgil i la vam poder fer ràpid ( als campionats el temps de descans ha de ser respectat perquè el desgast va notant-se).

8

Este matí el temps acompanyava per fer un vol espectacular, i el director no ens ha defraudat: hem acabat volant 2 hores i pujant a més de 2000 metres per fer la última prova ( quin fred!!!). I, en la línea dels vols anteriors, de les 4 proves dos molt bé i les altres una mica més fluixes ( haurem de començar a millorar).

7

I com que la primera ha estat molt bona, vos la conte: era una diana que tenia un àrea de mesurament de testimonis de 50 metres, però sols es medien els mateixos durant un temps determinat i si no arribaves en eixe termini l’única manera de què et mediren el teu era si aquest queia sobre la mateixa diana! Així que una vegada he aconseguit col·locar-me a prop he invocat Pau Gasol…i sí!! he aconseguit des d’una alçada d’uns 10 metres fer 78 cm!! Tot i això he quedat el 18!!! «Hay nivel» que diría l’Iván…

No res, a continuar! Esta vesprada sembla que es podrá volar de nou, així que ja vos contem demà!

 


Leave a Reply