was successfully added to your cart.

9

S’ha acabat!!!

Avui el dia ens ha saludat amb millor cara que cap dels dies d’esta intensa setmana perquè no hi havia boira i les previsions eren optimistes per fer un vol llarg, com finalmente hem fet.

Al briefing ens han passat la TDS amb 5 proves: un Fly In, un vals amb dos dianes, una meta dels jutges, un pastís i una meta del pilot.

Els vents eren amb direcció variable, però la component Est estava prou definida i tots els globos hem eixit en una finestra d’uns 10 graus. “La roja “ ha eixit del punt més llunyà i a última hora, però amb expectatives d’ajudar al màxim a Iván que estava jugant-se el campionat.

El primer a eixir ha sigut ( com sempre) Jordi que avui ens ha fet tres dianes “com un Pepe”  aconseguint una mitjana de 950 punts a les tres primeres dianes!!! L’eventual subcampió li ha fotut un nou regnat per tan sols 3 centímetres. Ha acabat el 64é (ha remontat 10 posicions l’últim dia)

Després hem anat eixint els altres. Carles ha mantingut la posició ( el 14é, però el que imagine que més li agrada és vore els 5 primers classificats ULTRAMAGIC).

A Ricard no li ha anat massa bé i ha baixat algunes posicions, encara que té tota la meua admiració per haver lluitat fins l’última prova ( ell diu que ha acabat 63é però, perquè no ha reclamat si no, hagués acabat entre els 30 primers J )

Després he eixit  jo, he aconseguit entrar a les tres dianes i he quedat segon a la prova del pastís Durant esta prova me n’he recordat de l’Insa en cadascuna de les entrades als diferents pisos  del pastís, i de 12.000 metres possibles m’he deixat de menjar solament 125!, empatxat  de pastís per a tot el dia J. He acabat el campionat el 33é ( i Hewtx s’ha emportat el premi de la porra que haviem fet els tres de camí cap açí: 12 birres polaques!!)

Al final  ha eixit Iván que ha estat regular en els resultats, i li ha servit per mantenir  finalment el tercer lloc a la general!!!!  Com podeu imaginar la resta de l’equip estem realment satisfets de tenir un tio tan bo i sobretot un company tan collonut.

Al migdia hem anat a dinar al bar de tapes i el Carles, exercint com a president ens ha convidat al combinat sencer 😉

Ara anem a fer-nos unes birres polaques per celebrar-ho!!

Fins la pròxima!!

128 3 4 5 6 7